Trouwambtenaar in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Trouwambtenaren in Veldhoven en omstreken.

  De ceremonie is natuurlijk het meest bijzondere moment van jullie huwelijksdag. Dit is waar het allemaal om gaat! En voor het officieel voltrekken van het huwelijk heb je naast jullie getuigen een Ambtenaar van de Burgerlijke Stand nodig, ook wel trouwambtenaar of BABS genoemd. Als je gaat trouwen in de gemeente Veldhoven, kun je kiezen uit een aantal ambtenaren die verbonden zijn aan de gemeente, maar je kunt ook kiezen voor een zelfstandige trouwambtenaar. Dit geldt ook als je gaat trouwen in Eindhoven, Waalre, Eersel, Valkenswaard of een van de andere gemeenten in de regio.

  Met zo’n BABS kun je nog beter een eigen persoonlijke draai aan jullie huwelijk geven. Een trouwambtenaar van de gemeente is namelijk vaak gebonden aan een strikte tijd of tijdstip, en met een zelfgekozen trouwambtenaar heb je nou eenmaal meer inspraak over de inhoud van de ceremonie. Zo is een BABS niet gebonden om verplichte wetsartikelen aan te stippen. behalve het geven van het jawoord en het ondertekenen van de akte kan het verhaal helemaal op jullie worden afgestemd.

 • Eigen BABS

  Met het inhuren van een eigen BABS weet je lang vooraf wie jullie bij het officiële moment begeleidt. Je kunt vooraf kennismaken om te zien of deze persoon bij jullie past. Is er een klik? Want willen jullie het verhaal van de trouwambtenaar juist heel romantisch en persoonlijk of losjes en grappig? En heeft de trouwambtenaar jullie soort humor? Wil je dat de ambtenaar aan het woord is of lezen jullie eigen trouwgeloftes voor? Daar kom je tijdens een voorgesprek allemaal achter.

  Een zelfstandig trouwambtenaar zal alle tijd nemen om jullie beter te leren kennen. Zo bouwen jullie een persoonlijke band op die je terug zult zien in de huwelijksvoltrekking. Zij/hij probeert door het stellen van allerlei vragen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wie jullie zijn, wat jullie belangrijk vinden en wat jullie wensen zijn qua sfeer.

  Ook een grote pré van een BABS is dat jullie zo je eigen trouwlocatie kunnen bepalen, en het moment van de plechtigheid. Een mooie buitenlocatie, aan het strand of in een feestzaal behoren dat ook tot de mogelijkheden. En het moment van trouwen… dat kan ook buiten de uren van het gemeentehuis. Bedenk goed wie je allemaal bij de ceremonie aanwezig wilt hebben. Is dat en selecte groep vrienden en familie of juist al jullie gasten. Een jawoord aan het begin van jullie feestavond is een prachtig moment om meteen de juiste sfeer te creëren.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de trouwambtenaar categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de trouwambtenaar pagina.

Scroll naar boven