Feestlocatie in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Trouwen is bij uitstek een aanleiding voor een groot feest. Veel bruiloften eindigen dan ook met een dansfeest met dj of band. In Veldhoven zijn diverse feestlocaties, allemaal met hun eigen charme. Eetcafé de Kers beschikt bijvoorbeeld over een speelkelder voor de jongste bruiloftgasten, ’t Dorpsgenot heeft landelijke vergezichten, strand 365 is dé ideale plek voor grotere gezelschappen en voor beachfeesten en bij ’t Witven heb je de heerlijke ambiance van het buitenbad.

  Bijna alle feestlocaties beschikken over een terras aangrenzend aan de feestzaal zodat je in de warme maanden ook lekker onder de sterren kunt borrelen en feesten. De feestlocaties moeten zich wel houden aan de hinderwet die geluid na 22.00 uur niet toestaat. Er zijn soms mogelijkheden om hier ontheffing voor aan te vragen. Dat kun je overleggen met de eigenaar van de feestlocatie, maar het feest van je bruiloft is in principe binnen.

  Welke feestlocatie of trouwlocatie je kiest is natuurlijk heel persoonlijk, een kwestie van smaak. Maar kijk ook goed naar de mogelijkheden. Van elke trouw- of feestlocatie in Veldhoven, maar ook in de aangrenzende gemeentes zoals Wintelre, Steensel, Knegsel, Waalre, Aalst, Valkenswaard, Eersel, Bladel,  Bergeijk, Dommelen, Hapert en Eindhoven vind je geschikte locaties voor een groot huwelijksfeest of voor kleinere gezelschappen. Soms beschikt de feestlocatie over meerdere feestzalen. Houd er ook rekening mee dat een band, dj of act ook de nodige ruimte in beslag neemt. Vraag de eigenaar van de feestlocatie ook om aan te geven wat de setting wordt van tafels en stoelen. Pas dan heb je een goed beeld van de ruimte die je kunt gebruiken bijvoorbeeld om te dansen.

  De sfeer van de locatie van jullie bruiloft is dus erg persoonlijk. Maar elke feestlocatie is aan te kleden. Kijk gerust in de rubriek ‘decoratie & aankleding’. Maar ook met ballonen kun je prachtige effecten creëren.
 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de feestlocatie categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de feestlocatie pagina.

Scroll naar boven