Trouwauto in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Jullie perfecte trouwauto in Veldhoven

  Jullie bruiloft is meer dan alleen een verbintenis tussen 2 mensen. Het is een stap die je maakt voor de rest van je leven en daarom mag die dag alles uit de kast. Zo ook voor jullie trouwauto.

  Het is een oud gebruik om blikjes achter de trouwauto te hangen .Toen men nog in koetsen als trouwvervoer gebruikte, werden daar ook blikjes achter gehangen om geesten te verjagen die een gelukkig huwelijk in de weg zouden staan. Tegenwoordig vinden we het vooral een leuke traditie.

  Trouwvervoer
  Een echte regel is het niet maar volgens de etiquette zou de trouwstoet er als volgt uit moeten zien:

  • 1e auto. Hierin zit het bruidspaar. Voor de ceremonie zit de bruid links van haar toekomstige man, na het jawoord is dat omgekeerd. Hebben jullie bruidsmeisjes en jongens? Zij zitten erbij.
  • 2e auto. Die is voor de ouders van de bruid en bruidegom. Volgens de regels rijdt de vader van de bruid en zit de moeder van de bruidegom ernaast.
  • 3e trouwauto. Daarin zitten jullie getuigen samen het hun partners.
  • 4e auto. Hoe het hoort is dat de zussen, broers en grootouders van de bruid en bruidegom daarin plaatsnemen.

  Jullie trouwvervoer, meestal een trouwauto, is net als alles een overwogen keuze. Jullie willen immers niet in zomaar een auto vervoerd worden van en naar de trouwlocatie. Overleg dan daarom met elkaar wat jullie als droom trouwauto zien. Is het die klassieker, die sportwagen, die luxe limousine of toch iets heel anders? Hoe eerder je hierin een keuze hebt gemaakt, des te groter is de kans dat jullie ideale trouwauto nog beschikbaar is. Reserveer daarom ook tijdig jullie trouwvervoer. Dan vis je niet achter het net.

  Zorg ook dat je de trouwauto niet te krap reserveert. Op de dag zelf wil je geen stress over het halen en brengen van de auto. Bespreek dat vooraf ook met het verhuurbedrijf van jullie trouwauto. Zo kan je optimaal genieten van jullie dag en het trouwvervoer van jullie keuze!

 • Zelf rijden of een chauffeur?

  De meeste bruidsparen willen geheel ontzorgd worden op de mooiste dag van hun leven. Jullie ook, dan huur je gewoon een trouwauto met chauffeur. In dat geval hoef je niet zelf naar de trouwlocatie te rijden, maar rijdt een 3e jullie naar de plaats van de bruiloft. Dit kost iets meer, maar dan heb je er ook geen omkijken naar. En het scheelt in veel gevallen de verzekering van het trouwvervoer. Dat risico ligt dan bij de bestuurder.

 • Bloemen op jullie trouwauto

  Je kan er voor kiezen om een traditioneel boeket op de trouwauto te plaatsen, maar er zijn nog tal van andere leuke mogelijkheden voor de aankleding zoals strikken van tule of kleine trosjes bloemen met strikken aan de zijkant van de auto. Geef aan de bestuurders van de bruidsstoet ook allemaal dezelfde versiering.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de trouwauto categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de trouwauto pagina.

Scroll naar boven