Adverteren

Trouwen in Veldhoven biedt toekomstige bruidsparen het meest complete lokale overzicht van alle bruidsbedrijven in Veldhoven en de directe omgeving (straal 5 km). Staat uw bedrijf er nog niet bij dan horen we dat graag. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf, assortiment of trouwdienst bekend te maken bij alle toekomstige bruidsparen in onze regio. 

Alleen lokale ondernemers zijn toegestaan. Samen versterken we onze zichtbaarheid en herkenbaarheid. En daardoor weten meer aanstaande bruiden en bruidegoms u te vinden. 

Tarieven:

Voor elke categorie onderscheiden we 3 posities. Op positie 1 & 2 is uw bedrijf meteen zichtbaar als een bezoeker op de categorie klikt. Adverteert u op positie 3 en verder dan komt u ook prima in beeld, maar door de pagina te scrollen. 

Om het lokale karakter van onze website te bewaken zijn positie 1 en 2 alleen beschikbaar voor adverteerders uit Veldhoven, tenzij deze er niet zijn. Dan schuift een advertentie van een ondernemer in de buurt van Veldhoven door naar deze positie totdat een Veldhovense collega de positie inneemt. 

Wilt u in meerdere categorieën adverteren (bijvoorbeeld voor bruidssuite en gastenverblijf, dan geldt er een doorplaatsingsstaffel. De inhoud van uw advertentie (foto’s en tekst) mag aan de categorie worden aangepast.

1 categorie2 categorieën 3 categorieën Elke volgende
Positie 1€ 450,-€ 350,- € 250,- € 225,-
Positie 2€ 350,-€ 250,- € 200,- € 200,-
Positie 3 en verder€ 250,-€ 200,-€ 150,-€ 150,-

Alle bedragen zijn per jaar, inclusief de opmaak en plaatsing van uw advertentie, exclusief btw.
Ter introductie worden alle advertenties 18 maanden getoond i.p.v. 12 maanden.

Wilt u adverteren of meer informatie klik dan hier.

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]
Scroll naar boven