Thuis bruiloft in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Thuis bruiloft

  Thuis trouwen is met de huidige wetgeving bijna overal toegestaan. Ook thuis. Maar hoe pak je dit aan? Waar moet je allemaal op letten en wat komt erbij kijken?

  Woon je groot met een flinke tuin, dan heb je meer mogelijkheden. Heb je minder ruimte dan zul je moeten gaan inkrimpen in je gastenlijstje of je huurt alsnog een trouwlocatie. Maar we gaan er hier even vanuit dat je voldoende ruimte hebt voor je thuis bruiloft.

  Bij mooi weer is de ideale plek natuurlijk buiten! In de tuin, onder de bomen en misschien zelfs de sterren. Maar realiseer je wel dat er een mogelijkheid moet zijn, mocht er eventueel een regenbui komen, dat je ook ergens overdekt kunt trouwen. Het is trouwens ook een van de voorwaarden die de meeste gemeenten stellen, al wil je thuis trouwen.

 • Tips

  Laat vanuit de gemeente desnoods alles inspecteren. En…..

  zorg ook dat je stroomvoorziening op orde is. Een band of dj of de cateraar heeft vaak meer ampère nodig dan doorgaans in je huis aanwezig is. Vraag een elektricien of een aggregaat nodig is.
  kijk of er een plaatselijke vergunning nodig is voor de muziek, of om auto’s langs je straat te parkeren. Misschien heb je zelfs een vergunning nodig om te feesten.
  Huur een tent. Meestal blijft het droog in de zomermaanden, maar je kunt het risico niet lopen voor je thuis bruiloft. Zorg wel dat de tent aan de zijkanten open kan anders wordt het een sauna.
  reserveer tijdig je stoelen, tafels, de dansvloer. In de trouwmaanden is dit trouwmeubilair populair. Ervaren tentbedrijven kunnen nagaan of ze een ondergrond moeten neerleggen of dat ze een dansvloer direct op de grond kunnen leggen waar je thuis trouwt.
  overleg met de buurt. Niet alleen over de verwachte geluidshinder van jullie thuis bruiloft, maar ook om te voorkomend dat de buren zelf een feestje op dezelfde dag geven waardoor er minder parkeerplekken in de straat zijn.
  wil je thuis trouwen, dan heb je ook obers en ander personeel nodig. Een cateraar biedt dan uitkomst.
  Voor je thuis bruiloft is decoratie nodig. Als je creatief bent, maak je die zelf. Maar omdat je al genoeg te regelen hebt, adviseren we ook eens in gesprek te gaan met een bloemist of een andere professional die de beste aankleding voor jullie bruiloft in Veldhoven, Eindhoven en omstreken kan verzorgen.
  Denk ook aan terrasverwarming voor de late uurtjes. Het kan kil zijn in de tuin.

  Met een thuis bruiloft is niets mis, alsje maar tijdig alles regelt. Een bruiloft thuis houden is ook een geweldig evenement dat je naasten zullen onthouden. Thuis trouwen is nou eenmaal het meest persoonlijk.

 • Verhuur voor je thuisbruiloft

  Wanneer je de bruiloft thuis viert, zul je bijna altijd spullen en feestbenodigdheden moeten huren. Partyverhuurbedrijven helpen je graag met ….

  Stoelen
  Tafels
  Hangtafels
  Tapinstallaties en barren
  Glaswerk
  BBQ, grill,
  Asbakken
  Decoraties
  Planten
  Servies
  Bestek
  Tafellinnen
  Kramen en buffetten
  Parasols
  Ventilatie / airco
  Sanitaire voorzieningen
  Verwarmingselementen
  Koelingen
  Water- en stroomvoorziening
  Licht- en geluidvoorzieningen
  Podia, vloerbedekking, dansvloeren
  Entreevoorzieningen en afscheidingsmateriaal
  Containers

 • De voordelen van thuis trouwen

  Als je thuis trouwt, is dat in je eigen omgeving met je eigen spullen.
  Je kunt alles naar eigen idee inrichten
  Altijd plek, je hoeft niet te reserveren
  Goedkoper, tenminste als je een kleine groepsgrote hebt

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de thuis bruiloft categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de thuis bruiloft pagina.

Scroll naar boven