Trouwlocatie in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Tegenwoordig kun je bijna overal trouwen, maar hoe handig is het als je een locatie kiest die door de gemeente al als trouwlocatie is vergund.

  Welke trouwlocatie je dan kiest is natuurlijk heel persoonlijk, een kwestie van smaak. Maar kijk ook goed naar de mogelijkheden. Van elke trouwlocatie in Veldhoven, maar ook in de aangrenzende gemeentes zoals Wintelre, Steensel, Knegsel, Waalre, Aalst, Valkenswaard, Eersel, Bladel,  Bergeijk, Dommelen, Hapert en Eindhoven vind je geschikte locaties om elkaar het jawoord te geven.

  In en net buiten Veldhoven zijn verschillende romantische locaties voor jullie ceremonie. Aan het water bij het Witven, landelijk bij ’t Dorpsgenot  en de Gouden Leeuw of traditioneel in het gemeentehuis of bij ’t Oude slot.

  Maar op de dansvloer van jullie feestlocatie kan ook. Meerdere horecagelegenheden, waaronder eetcafé De Kers, mogen huwelijken laten voltrekken. Stel je voor dat je elkaar het jawoord geeft ten overstaande van al jullie gasten aan het begin van de feestavond. Na de handtekeningen en de uitspraak van jullie Babs kan de DJ meteen met een floorfiller beginnen. Dan start jullie feest meteen met een bang!

  De sfeer van de locatie van jullie trouwlocatie erg belangrijk. Maar elke feestlocatie is aan te kleden. Kijk gerust in de rubriek ‘bruiloft decoratie’. Maar ook met ballonen kun je prachtige effecten creëren. Overleg vooraf wel even met de uitbater of beheerder naar de mogelijkheden.
 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de trouwlocatie categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de trouwlocatie pagina.

Scroll naar boven