Bruiloft Catering in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Bruiloft Catering

  Als jullie gaan trouwen mag het jullie en jullie bruiloftsgasten aan niets ontbreken. Hapjes, drankjes, diner of juist een lunch. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Wanneer jullie een trouwlocatie of feestlocatie bezoeken, kun je al je culinaire wensen kenbaar maken. De meeste locaties hebben een eigen keuken maar als dat niet zo is, of als je thuis wilt trouwen, dan kun je vertrouwen op de service van een professionele cateraar.

  Bruiloft catering is dus één van de opties voor jullie trouwdag in Veldhoven. Een van onze partner bruiloft cateraars helpen je graag. Samen met je cateraar beslis je welke heerlijke gerechten jullie gasten voorgeschoteld zullen krijgen. De bruiloft cateraar adviseert over smaak, alternatieven voor gasten met allergenen en over het aantal gangen. Bruiloft catering, de gerechten mogen niet te zwaar zijn. Een menu moet helemaal passen bij het verloop van jullie bruiloft.

  Daarnaast is het voordeel van een bruiloft cateraar dat alles voor je geregeld wordt. Je hebt er op je huwelijksdag geen omkijken naar. Een cateraar kan bijvoorbeeld jullie receptie verzorgen met ‘bits & bites’, een heerlijk walking diner, of een uitgebreid buffet. Mar ook foodtrucks of zelfs een frituurwagen behoort tot de mogelijkheden van bruiloft catering.

  Je kunt zelf volop van het feest genieten want je laat alles over aan een professionele cateraar. Onder bruiloft catering valt niet alleen het eten en drinken. Meestal levert de cateraar ook de stoelen, tafels, tenten, heaters, linnengoed en andere feestbenodigdheden en het personeel. Want leuke, vlotte bediening tijdens jullie bruiloft draagt ook bij aan de sfeer. Een goede cateraar heeft kundige mensen in dienst die precies weten hoe ze het jullie gasten naar de zin moeten maken.

 • Bruiloft Catering met Foodtrucks

  AFoodtrucks zijn nog steeds erg populair, ook voor bruiloften. Aan de ene kant bieden ze veel variatie qua gerechten, aan de andere kant kun je met een foodtruck invulling geven aan een eventueel thema van jullie bruiloft in de Kempen. Wat denk je van pizza’s op jullie Italiaanse bruiloft, of eigenlijk Italian Style? Of een champagne bus bij een filmthema zoals James Bond of Titanic. Daarnaast creëer je met foodtrucks een ontspannen festival stemming. Met deze catering is jullie bruiloft gegarandeerd een succes.

 • Bruiloft catering, waar vind ik een goede cateraar?

  Trouwen in Veldhoven helpt je graag verder. Bekijk het aanbod van onze gerenommeerde partners of stel je vraag via ons contactformulier. Je kunt natuurlijk ook eens rondvragen in je directe omgeving of iemand goede ervaringen heeft met een cateraar of bruiloftcatering in het bijzonder. Waarschijnlijk kun je wel het beste in de Kempen zoeken. Een cateraar moet alles meenemen en hoe verder hij moet rijden en verplaatsen, des te duurder wordt zijn dienst.

  Wanneer je een aantal cateraars hebt gevonden die passen bij wat jullie voor ogen hebben, vraag dan verschillende offertes aan. Zorg wel dat je ze kunt vergelijken, dus ga altijd uit van hetzelfde aantal gasten, tijden, data, enz. Een goede bruiloftcateraar zal ook de mogelijkheid bieden om gerechten voor te proeven. Zo’n proefsessie doe je hooguit bij 2 partijen waar je tussen twijfelt.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de bruiloft catering categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de bruiloft catering pagina.

Scroll naar boven