Band en Live muziek in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Je feest of bruiloft valt of staat met de juiste muziek. Een band kan tegenwoordig ook alle soorten live muziek spelen. En het voordeel, ze kunnen inhaken op het publiek.

  Kies daarom bij voorkeur een allround band uit Veldhoven of Eindhoven met een breed repertoire variërend van achtergrondmuziek (zeer geschikt voor receptie, diner of bij binnenkomst van de gasten) tot stevige dans- en feestmuziek. De meeste bands en acts met live muziek zijn op vele terreinen inzetbaar. Je kunt ze ook voor verschillende momenten van jullie trouwdag inzetten.

  Maar ook voor elk specifiek genre of thema is er wel een band te vinden in de regio Veldhoven. Is jullie trouwfeest in Rock ’n Roll stijl dan past een rockabilly band weer beter dan een all round band of orkest.

  Hoe dan ook, het mooie van live muziek is de energie die van het podium afkomt. Een band bestaat altijd uit meerdere muzikanten. Er gebeurt iets. Ook als je niet danst, is het leuk om naar te kijken. Maar de echte entertainers van de band weten de dansvloer wel te vullen.

  Vaak met bekende dansmuziek of meezingers en wat een band als geen ander kan is het spelen van een medley. Dit is een mix van stukjes van liedjes die op een of andere manier bij elkaar horen. Dat kan zijn van dezelfde artiest, of van hetzelfde genre. Zo blijft het optreden verrassend.

  Het is vaak onmogelijk om de hele muzikale avond zelf te bepalen. Moet je ook niet willen. Je kunt wel een lijst maken met liedjes die je graag wilt horen. Soms heeft de band ze in het repertoire of willen ze de moeite nemen om een liedje in te studeren.

  Vergeet hierbij ook niet om na te gaan wat je gasten eventueel graag zouden willen horen. Ga hier samen voor zitten maar maak het niet te gek, de band die je hebt ingehuurd is vaak heel goed in staat om de live muziek te spelen of die past bij de setting.

  Zorg dat het laatste liedje een liedje is wat jullie beide hebben uitgezocht. Gasten onthouden het laatste moment van het bruiloftsfeestje vaak het beste. Het liedje wat dan gedraaid wordt is dan ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de gasten een geweldig gevoel overhouden aan de bruiloft. De kunst zit hem erin om iets te kiezen wat helemaal bij jullie past en wat tegelijkertijd heel herkenbaar is voor de gasten.

  Prijzen van bands in Veldhoven lopen nogal uiteen, dit word o.a. bepaald door de professionaliteit, het aantal bandleden, de kwaliteit van apparatuur en de duur van het optreden. Bijna elke band speelt sets afgewisseld met pauze. Deze pauzes kun je opvullen met catering of sketches of acts. Maar overweeg ook een dj om de pauze van de band op te vullen. Ondanks het brede repertoire van een band, kan een dj uit de regio Veldhoven prima alternatieven draaien. Zo heb je het beste van beide opties, zowel de dj als de band.
 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de band en live muziek categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de band en live muziek pagina.

Scroll naar boven