Bruidskapsel in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Vind jouw bruidskapper in Veldhoven

  Weet jij al wat je met je haar gaat doen? Zeker als je lang haar hebt zijn er heel veel mogelijkheden. Je kunt je haar los dragen, invlechten, opsteken, of wat vind van je een prachtig sieraad in je haar.

  Trouwen in Veldhoven geeft je tips en een overzicht van lokale kappers voor jouw perfecte bruidskapsel.

  Allereerst is het belangrijk om je eigen voorkeur te bepalen. Draag jij altijd je haar los, dan is het logisch om dat op je bruiloft ook te doen. Je kunt ook gaan voor het verassingseffect door een totaal ander bruidskapsel te nemen dan je hoe jij normaal je haren draagt. Kijk wel goed of het kapsel bij de vorm van je gezicht past. Je bruidskapper adviseert je graag.

  Zij houdt niet alleen rekening met de lengte van jouw haar, maar ook met je haarsoort. Het is wel handig om alvast een ideetje te hebben met wat je zelf wilt, zodat de kapster weet op welk idee ze voort kan borduren.

  Een kapsel kan namelijk een look maken maar ook breken. Net als bijvoorbeeld het bruidsboeket moet het bruidskapsel daarom perfect bij jou en bij je bruidsjurk passen.

  Op zoek naar de juiste bruidskapper

  Een goede kapper die jouw wensen begrijpt, maar tegelijkertijd ook oog heeft voor wat je wel of niet staat, is dus erg belangrijk. In de regio Veldhoven zijn diverse ervaren bruidskappers te vinden voor jouw bruidskapsel. Ga ook gerust bij een paar kapsalons langs of check hun website voor voorbeeldfoto’s ter inspiratie.

  Kies wel altijd voor een kapper met ervaring in bruidskapsels. Het is namelijk een echt vak! Een kenner weet welke creaties mogelijk zijn, maar zorgt ook dat je bruidskapsel de hele dag blijft zitten.

 • Proefkapsel

  Voordat de kapper op de grote dag bij je thuis komt om je bruidskapsel te stylen, wordt altijd eerst een proefkapsel gemaakt. Op je huwelijksdag is natuurlijk geen tijd om te experimenteren en je wilt vooraf precies weten hoe je bruidskapsel eruit komt te zien.

  Voor een proefkapsel ga je idealiter een maand voor jullie bruiloft bij je kapper langs. Je haar en kapsel zullen dan namelijk niet meer veel veranderen voor de bruiloft.

  Denk vantevoren goed over je wensen na. Wil je een opgestoken coupe of ga je voor (half)los haar? Wil je krullen, stijl haar, een klassieke of juist moderne uitstraling, wil je lokken in je gezicht laten hangen of ga je voor ‘alles naar achter’ als bruidskapsel?

 • Op je trouwdag

  Je begint de dag met de kapper en visagist. In bijna alle gevallen komt de kapper bij je thuis. Houd er rekening mee dat het stylen van je bruidskapsel minimaal een uur duurt. Zo kom je niet in tijdsnood.

  Als het goed is blijft je kapsel de hele dag in model, maar voor de zekerheid kun je ervoor kiezen om je bruidskapper vóór het feest nog even langs te laten komen op de feestlocatie om je kapsel ‘bij te werken’.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de bruidskapsel categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de bruidskapsel pagina.

Scroll naar boven