Ceremonie muziek in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Ceremonie muziek, wat kan er allemaal?

  De trouwceremonie is het belangrijkste moment van jullie bruiloft. Net als de rest van de dag kun je hier je eigen draai aan geven. Aan de teksten rond het ja-woord, de ringen die worden omgedaan en het tekenen van de trouwakte. Om jullie huwelijksceremonie nog persoonlijker te maken kun je ook met muziek aan de slag. Jullie ceremonie muziek draagt direct bij aan de sfeer tijdens de plechtigheid. En dan zijn er vele mogelijkheden. Denk aan ceremonie muziek gespeeld door een violist of een trouw gitarist. Maar ook een cello bij binnenkomst, een ceremonie zangeres, een zang duo, of zelfs een (rolling) dj kan jullie moment helemaal compleet maken.

 • Ceremonie muziek, de volgorde

  Soms kies je gewoon de muziek uit het repertoire van de bruiloft artiest die jullie hebben geboekt. Maar vaak kun je voor jullie huwelijks ceremonie ook een eigen favoriet laten instuderen. Overleg met elkaar ook wanneer wel liedje wordt gespeeld op jullie bruiloft in Veldhoven. De huwelijks ceremonie kun je namelijk opdelen in een paar muziekmomenten.

  Muziek bruiloft ceremonie voor binnenkomst. Speel lichte muziek met positieve klanken geven de juiste sfeer terwijl jullie gasten plaatsnemen in de trouwzaal of andere trouwlocatie.

  Muziek bij binnenkomst bruiloft ceremonie. Het gaat gebeuren, jullie gasten zien jullie voor het eerst in je trouwjurk, trouwpak, met bruidsmeisjes… De ceremonie muziek die jullie hierbij kiezen zal dat wow-gevoel alleen maar versterken. Trouw je op z’n Amerikaans, en wordt de bruid ‘weggeven’ door haar vader, dan is er een verschil tussen de muziek bij binnenkomst van de bruidegom en van de bruid.

  Trouwen muziek voor de bruid. Tijdens de huwelijksceremonie kun je afgewisseld liedjes spelen die gekozen zijn door de bruid of de bruidegom. Het hoeft niet persé ceremoniemuziek te zijn die jullie allebei prachtig vinden. Het is geven en nemen, net als het huwelijk.

  Muziek tekenen trouwakte. Tijdens het zetten van de plichtmatige handtekeningen op jullie huwelijksdag zijn alle ogen en fotografen op jullie handen gericht. De muziek die hierbij past is natuurlijk een van jullie lievelingsliedjes, maar liever niet één voor een traan-moment.

  Muziek buitengaan ceremonie. Aan het einde van de huwelijksceremonie mag er een vrolijke noot klinken. Jullie zijn tenslotte nu getrouwd, dus is het tijd voor feest! Een goede ceremoniezangeres of bruiloft zangers weten daar wel raad mee. Ook hier is de rollende DJ een uitkomst. Hij kan achter jullie aan, met jullie gasten de trouwlocatie verlaten, op weg naar de rest van een prachtige dag.

 • Ceremonie muziek, welke kies je?

  Er zijn heel veel mooie, emotionele en toepasselijke muzieknummers te bedenken voor jullie bruiloft. Kijk bijvoorbeeld eens op Youtube of Spotify welke muziek bruidsparen voor jullie allemaal verzameld hebben. Maar je hebt natuurlijk ook je eigen favorieten als basis voor de perfecte ceremoniemuziek. Kom je er echt niet uit dan helpt één van onze partners, DJ Harald, je graag verder.

  Onze redactie koos onderstaande  ‘evergreens’ als tip voor jullie ceremonie muziek.

  Adele – Make You Feel My Love
  All 4 One – Beautiful as You
  Ed Sheeran – Perfect
  Enya – Only Time
  John Legend – All of Me
  John Mayer – Daugthers
  K-Ci & Jojo – All My Life
  Kelly Clarkson – A moment like this
  Lionel Ritchie – Hello
  Michael Buble – Everything
  Paul de Leeuw – ‘k Heb Je Lief
  Whitney Houston – I Will Always Love You
  Apocalyptica – Nothing Else Matters
  Aretha Franklin – (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
  Beyoncé – Ave Maria
  Celine Dion – Because You Loved Me
  Claudia de Breij – Mag ik dan bij jou
  Elvis Presley – Can’t help falling in love
  Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn
  Jamie Cullum – Everlasting Love
  Judy Collins – Amazing Grace
  Lenny Williams – ‘Cause I love You
  Maurette Brown Clark – The One He Kept For Me
  Michael Bolton – When a Man Loves a Woman
  One Direction – Little Things
  Racoon – Love You More
  Sheri Miller – Right Here, Right Now
  T Carter – This Ring
  The Beatles – Long and Winding Road
  The Temptations – My Girl
  UB40 – Can’t Help Falling in Love
  Westlife – Beautiful in White
  Backstreet boys – As long as you love me
  Blof – Alles is Liefde
  Bruno Mars – Marry you
  Bryan Adams, Rod Stewart, Sting – All For Love
  Christina Perri – A Thousand Years
  Ellie Goulding – Love you like i do
  Frank Sinatra – Come Fly With Me
  Shania Twain – You’re Still The One
  Pharrell Williams – Happy
 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de ceremonie muziek categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de ceremonie muziek pagina.

Scroll naar boven