Bruidstaart in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Bruidstaart

  Je taart is een perfecte manier om jezelf uit te drukken. Door te varieren met texturen en verschillende taartdecoratietechnieken, kun je je bruidstaart nog meer personaliseren en zo individueel maken als je wilt. Gepersonaliseerde taarttoppers zijn een geweldige manier om persoonlijkheid toe te voegen, en met de hand geschilderde illustraties kunnen jullie belangrijke gebeurtenissen of scènes uit jullie leven weergeven. De enige beperking is je fantasie!

 • Persoonlijke bruidstaarten

  Een variatie op bruidstaarten zie je dus steeds vaker. Maar de traditionele witte taart is vandaag de dag nog steeds mogelijk. Als bruidspaar kies je natuurlijk je eigen kleurstijl en variatie. In de regio Veldhoven zijn er een aantal zeer goede bakkers om uw bruidstaart te vinden. Maak een foto van de gewenste bruidstaart en vraag of je bakker deze kan maken. En denk bijvoorbeeld ook aan de kleur van je bruidsboeket. Je taart kan eetbare bloemen bevatten die passen bij de bloemen in je boeket of corsage. Andere attributen kunnen ook nagemaakt worden met fondant en toegevoegd worden aan je bruidstaart.

 • Zo moet je de bruidstaart aansnijden

  Er zijn allerlei tradities rondom het aansnijden van de bruidstaart. De taart staat voor het geluk en de voorspoed van het bruidspaar en natuurlijk voor een zoete toekomst. In feite neemt de bruid het mes en legt de bruidegom zijn hand op die van zijn kersverse bruid. Samen snijden jullie vervolgens een punt in het midden van de onderste laag van de bruidstaart. De bruidegom geeft de eerste hap aan de bruid, waarna de bruid een hap geeft aan haar man. Dit is niet alleen traditioneel, maar ook erg leuk voor jullie en vermakelijk voor de bruiloftsgasten.

  Wanneer bruidstaart aansnijden?

  Wat is de beste tijd om de bruidstaart aan te snijden? Hiervoor zijn tradities minder relevant. Je snijdt de bruidstaart aan wanneer het het beste past bij de planning van jullie huwelijksfeest in Veldhoven. Eerst moet je beslissen of je het liever ‘s middags of ‘s avonds wilt serveren. Wil je dat de taart opvalt? Dan is de middag de beste keuze. Houd in gedachten wie je het liefst erbij wilt hebben. Als je dit moment liever intiem wilt delen met alleen familie en beste vrienden, doe dit dan direct na de huwelijksvoltrekking of huwelijksinzegening of voorafgaand aan de receptie van jullie huwelijk. Het hangt dus af van hoe je het leukst vindt en natuurlijk het budget voor de bruidstaart.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de bruidstaart categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de bruidstaart pagina.

Scroll naar boven