Bruidslingerie in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Bruidslingerie

  Bruidslingerie, hoewel niet direct zichtbaar, is een essentieel onderdeel van je bruidsoutfit. Onder zo’n mooie jurk draag je natuurlijk niet zomaar ondergoed. Onder bruidslingerie wordt vaak verstaan een bruidsbeha, bruidsbustier, bruidscorset een kousenband en slipje. Maar welke kies je? Wat past het beste?

  Het allerbelangrijkste bij het kiezen van je bruidslingerie is dat je je trouwjurk het uitgangspunt is van je selectie. Klink misschien logisch, maar het gaat nog vaak mis. Kies daarom dan ook eerst die droomjurk uit voor jullie bruiloft in Veldhoven of bijvoorbeeld Bergeijk.

  Heb je de jurk van je dromen gevonden bij jouw bruidsmodezaak, koop dan ook daar je lingerie. Zo weet je zeker dat het past want bruidslingerie vergt specifieke kennis. Kun je bij jouw bruidswinkel niet slagen ga naar een (andere) bruidslingerie specialist en vergeet de foto van je jurk niet!

 • Advies lingerie trouwdag

  Zoals gezegd is bruidslingerie een vak apart. Een specialist zal je prima advies geven aan de hang van de door jou gekozen jurk. Bij een strapless trouwjurk bijvoorbeeld, is de ondersteuning van de borsten essentieel. Het moet natuurlijk goed aansluiten. Een expert zal je een bustier adviseren.

  Heb je een ander model trouwjurk gekozen, strak langs het lichaam bijvoorbeeld, dan moet je goede bruidslingerie kiezen die niet door je jurk ziet. Je speciaalzaak helpt je kiezen voor de mooiste en meest comfortabele oplossing.

  Bruidslingerie moet vooral praktisch zijn. Het moet lekker zitten en mooi onder je jurk staan. Daardoor kan het zijn dat, zodra de trouwjurk uit is, je het meest sexy ondergoed aan hebt. Belangrijk is dat je dit je keuze niet laat beïnvloeden,

  Trouwlingerie hoeft niet mooi te zijn maar vooral praktisch. Het is belangrijk dat deze comfortabel is en je jurk en je lichaam mooi accentueert.  Daarom is het goed om goed zittende trouwlingerie te hebben en kun je voor de huwelijksnacht beter een apart sexy lingeriesetje aanschaffen.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de bruidslingerie categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de bruidslingerie pagina.

Scroll naar boven