Entertainment & acts in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Acts en entertainment uit de regio Veldhoven

  Naast de muziek op je bruiloft kun je met acts en entertainment jullie feest onvergetelijk maken. Bijvoorbeeld een sneltekenaar, een komische obers, of gewoon gekke typetjes die gedurende de trouwdag jullie gasten vermaken.

  Er zijn namelijk tal van artiesten en acts die zich juist op dat extra stukje vermaak richten. Met trouwen in Veldhoven helpen we je een endje op weg.

  Erg populair zijn de zogenaamde typetjes die je in kunt huren en die garant staan voor een vermakelijke act. Ze ontvangen bijvoorbeeld de gasten bijvoorbeeld als lakei, als piccolo, als beveiliger of als onhandige trouwfotograaf. Naast typetjes kun je bijvoorbeeld ook een goochelaar inhuren voor jullie bruiloft. Tijdens jullie huwelijksreceptie of trouwfeest gaat hij langs de tafels met zijn meest ongrijpbare trucs.

 • Blijvende herinnering

  En wil je jullie gasten ook een tastbare herinnering meegeven, dan is een karikaturist of sneltekenaar een goede keuze. De ervaren acts op onze site maken in een handomdraai de grappigste schetsen. Zo vermaak je ook de gasten buiten de dansvloer.

  Het uitnodigen van een speciale act werkt heel sfeer verhogend en zal nog lang in het geheugen van de gasten blijven hangen. Kies wel een professional zodat je zeker weet dat het entertainment zal aansluiten op de situatie en wensen van dat moment. Een ervaren act denkt altijd eerst aan jullie gasten.

 • Entertainment voor de kids

  Kinderen zijn  speciale gasten van jullie trouwdag. Hebben ze het naar hun zin, dan blijven de ouders ook langer en met meer plezier. Het is dus de kunst om te zorgen dat je met entertainment en acts ook de jongste gasten weet te vermaken. Dat kan bijvoorbeeld met een springkussen. In Veldhoven zijn er diversen te huur. Maar ook met een snoeptafel of diverse kinderacts hou je de kleinste feestvierders enthousiast.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de entertainment & acts categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de entertainment & acts pagina.

Scroll naar boven