Karikaturist Wil Wils

Karikaturist Wil Wils

Ik ben al een heel aantal jaren met enthousiasme actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, marketen en ook op bruiloften.

Mijn tekenstijl is (doel)treffend, maar nooit beledigend. Als Karikaturist teken ik zo’n 12 personen per uur op jullie bruiloft Dit is op zware kwaliteit A3 formaat papier, met penseelstift en markers in zwart/wit/grijsaccenten.

Ik teken op locatie vanaf een vaste plek  ( benodigdheden zijn dan een klein tafeltje en een paar stoelen) bij jullie trouwlocatie of ik loop rond tussen het publiek op jullie bruiloft. Dan teken ik op A5 formaat kaarten of BIERVILTJES (zwart/wit) een flink aantal meer personen per uur. Zo komen bijna al jullie huwelijksgasten aan de beurt.

Jullie kunnen ook het papier laten voorzien van jullie trouwdatum, foto of een persoonlijke boodschap.

Hoe dan ook, LIVE ENTERTAINMENT KLAAR TERWIJL U LACHT!

Naast het live tekenen maak ik vanuit mijn studio leuke karikaturen vanaf een foto. Zo kan ik ook jullie trouwkaart of bruidsfotoalbum van mooie, grappige afbeeldingen voorzien.

Ook digitaal tekenen op jullie bruiloft is mogelijk! Jullie bruiloftsgasten zien dan ook de tekening ontstaan op een groot beeldscherm. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven voor jullie huwelijk.

Scroll naar boven