Bruidsjurk - Trouwjurk in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Jouw perfecte Bruidsjurk of trouwjurk

  Een van de belangrijkste items van jullie bruiloft, zeker voor de bruid, is toch die ene jurk. Of je er nu een heel helder beeld van hebt of juist helemaal niet, het kiezen van een bruidsjurk is een hele leuke uitdaging.

  Welke kleur wil je bijvoorbeeld voor je trouwjurk, een chique witte, een stijlvolle andere kleur? Met of zonder sluier? En vind je de bijpassende schoenen waar je ook nog een hele dag op kunt lopen? Het is vaak een combinatie van prachtig en praktisch die de keuze voor jouw bruidsmode gaat bepalen.

  Het vinden van de juiste jurk voor jullie bruiloft doe je niet even in een uurtje. Maar op Trouwen in Veldhoven helpen diverse bruidsmodezaken je al wel een heel eind op weg. Als je eenmaal weet in welke winkels je wilt gaan kijken, zorg dan dat je zeker weet dat je bezoek wordt wat je ervan verwacht. Zo is het handig om eerst telefonisch te informeren of er in jouw maat voldoende valt te kiezen. En wil je zeker weten dat de adviseurs van de winkels in de regio Veldhoven alle tijd voor je zullen hebben, maak dan tijdig een bezoekafspraak.

 • Inspiratie voor jouw trouwjurk

  Voordat je daadwerkelijk een bruidsmodewinkel bezoekt, is het goed om je oriënteren op wat je mooi en leuk vindt. Diverse social media kunnen daarbij helpen, maar ook bruidsmagazines en trouwbeurzen bieden inspiratie.

  Maar kijk ook naar wat praktisch is. Weet je al in welke trouwlocatie jullie bruiloft plaatsvindt, dan is het goed om te kijken of je daar je outfit op moet aanpassen. Is de locatie met elke bruidsschoen te bewandelen? Zijn er trappen of andere elementen waar je bij de keuze van je bruidsjurk rekening mee moet houden? En wat voor weer kun je op jullie trouwdatum verwachten? In je trouwjurk wil je het natuurlijk niet te warm of te koud hebben.

  Stoffen

  Welk materiaal je kiest is daarbij ook van belang. De verschillende soorten stoffen hebben allemaal bepaalde eigenschappen die bepalend zijn voor de stijl en de mate van soepelheid van de jurk. Satijn is misschien wel dé klassieke ‘bruidsstof’. Door de specifieke weeftechniek is het een mooie soepel vallende stof. Maar je kunt ook kiezen voor Zijde, Brokaat, Kant, Chiffon, Organza, Voile, Tule of Organdie. Dit is het meest transparante katoenweefsel dat er is en is daarom heel kreukgevoelig. Ondanks dat is het een zeer populaire stof voor bruidsjurken.

 • Budget

  Hoewel het misschien het duurste kledingstuk is dat je ooit zult kopen, is het toch goed vooraf te bepalen wat je aan je bruidsjurk wilt uitgeven. En .. weet je al of je binnen je familie een ‘sponsor’ hebt? Het is goed om het daar tijdig over te hebben zodat er geen vervelende situaties ontstaan als je eenmaal je droomjurk hebt gevonden.

  Maak foto’s

  Van de shortlist aan mogelijke trouwjurken kun je het beste veel foto’s maken. En van alle kanten. Daarmee heb je het meest realistische beeld van hoe je er tijdens jullie bruiloft uit ziet. Foto’s geven een beter beeld dan reflecties in de spiegel. En je kunt ze thuis op je gemak beoordelen.

 • Lokale bruidsboetiek

  Het grote voordeel van een bruidsmodezaak in de regio Veldhoven is dat ze een intieme setting bieden, die goed is voor persoonlijke service. En wat ook positief is aan een lokale bruidsboetiek is, dat ze de regio kennen. Daardoor weten ze andere lokale bruiden dragen en zullen ze waarschijnlijk ook je trouwlocatie kennen, zodat ze een beter beeld hebben van je trouwstijl.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de bruidsjurk - trouwjurk categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de bruidsjurk - trouwjurk pagina.

Scroll naar boven