Ciel Flora – duurzame & vintage bruidsboetiek

Ciel Flora – Duurzame & Vintage Bruidsboetiek

Ben jij ook een duurzame bruid?

Ben jij al in zekere mate bewust bezig met dier, mens en onze planeet? Waarom dan ook niet bij de keuze van jouw trouwjurk. Ja dat kan tegenwoordig, en nee, …duurzaam betekent niet duurder, doffer of saaier, maar comfortabeler, ademend, soepelvallend en Uniek!

Wil je wel de bruid zijn, maar geen ‘over-de-top’ bruidsjurk dragen? Krijg je alleen al de kriebels bij de gedachte aan een hoepel, een strak corset of synthetische stoffen? De standaard bruidwinkel past niet bij jou; te onpersoonlijk, te groot of teveel van hetzelfde wit in de rekken. Je hoeft niet te trouwen in een bekende designer jurk waar genoeg andere bruiden in hetzelfde seizoen in trouwen, maar durft te gaan voor een unieke trouwjurk van een van de prachtige nieuwe duurzame merken. Of misschien sta je wel open voor de meest duurzame keuze, een authentieke vintage trouwjurk.

Bij Ciel Flora kies je gegarandeerd voor een duurzame trouwjurk. Alles wat aangeboden wordt is bewust uitgekozen door Cecile, waarbij zeer nauw gelet wordt op de materialen, een ethologisch verantwoord productie- en distributieproces en een zo laag mogelijke impact hiervan op het milieu. Bij Ciel Flora kun je er vanuit gaan dat je altijd kiest voor een eco-vriendelijke en op ethische verantwoorde wijze geproduceerde, bruidsoutfit. Daarbij bieden we ook separates aan. Zo kunnen we jouw smaak, tot in detail verwezenlijken.

Iedereen heeft een verhaal. Mooi, ontroerend, grappig, spannend en alles ertussenin. Zowel de ‘eerlijke en natuurlijke‘ nieuwe bruidsjurken als de authentieke Vintage trouwjurken hebben een verhaal. Samen zoeken we er eentje die écht bij jou past. Die je laat stralen op de punten waar je trots op bent en kracht geeft op de plekken die je minder graag ziet. En op de dag dat jij een van deze jurken draagt, ben je ook nog eens lief voor de wereld. Onze gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat de jurk waar jij verliefd op geworden bent, net zo mooi zit als jij bent. Want mooi, dat ben je. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld. Bewonder zowel de nieuwe als de vintage jurken in de prachtige boetiek in Heeze. 

Kom je ook? 

Scroll naar boven