Bruidsfotograaf in Veldhoven

Aanbieders

Asset 5
 • Hoewel steeds meer mensen mobiele telefoons hebben waarmee ze schitterende foto’s kunnen maken, is een goede bruidsfotograaf nog steeds van groot belang. Want de beste herinneringen, een goed licht en een stiekeme kus worden in die ene milliseconde perfect vastgelegd en deze foto’s zorgen voor herinneringen voor het leven. De vraag is dus: Hoe kies je uit het grote aanbod precies de trouwfotograaf die bij jou past?

 • Bruidsfotograaf kiezen, zo doe je dat.

  Begin in ieder geval op tijd met zoeken, zodat je genoeg tijd hebt om je voor te bereiden. Als vuistregel raden we aan om minimaal een jaar van tevoren te beginnen als je in het hoogseizoen gaat trouwen, en minimaal zes maanden van tevoren als je in het laagseizoen trouwt. Om je zoektocht makkelijker te maken, heeft Trouwen in Veldhoven de beste lokale trouwfotografen voor je bruiloft geselecteerd. Alles is op korte afstand, dus het is gemakkelijk vergelijken.

  Nadat je enkele adressen hebt gekozen, maakt je afspraken om kennis te maken en voorbeeldalbums te bekijken. Beoordeel eerst of de stijl je aanspreekt. Wil je een traditionele stijl of spreekt de trendy ‘storytelling’-aanpak je aan? Dan zullen jullie niet poseren, maar de trouwfotograaf maakt foto’s van alles wat er tijdens jullie bruiloft gebeurt. Misschien heeft de fotograaf meerdere stijlen onder de knie waar je uit kunt kiezen? Het werk dat hij of zij je kan laten zien, zou je zoveel vertrouwen moeten geven dat je je op de trouwdag absoluut nergens zorgen over hoeft te maken.

  En klikt het tussen jou en de fotograaf? Dat laatste is zeker niet onbelangrijk, want de bruidsfotograaf zal een groot deel van de dag bij je zijn en een goede sfeer is erg belangrijk voor een ontspannen bruidsreportage.

 • Goede afspraken.

  Als je een fotograaf hebt gekozen, is het belangrijk dat je duidelijke afspraken maakt over wat je wilt. Spreek duidelijk over de momenten en mensen die je zeker op de foto wilt hebben.

  Wil je vooral het verhaal van de dag op de foto of close-ups van details? Wil je een aparte fotoshoot zonder gasten op een bijzondere locatie? En zo ja, welke locatie past bij jou? En wat is het plan B als het slecht weer is? Bespreek ook het tijdschema, inclusief de verschillende locaties waar je de dag zult doorbrengen. De bruidsfotograaf kan zich dan goed voorbereiden.

  Wil je ook foto’s van de receptie en het feest? Zorg dan dat je het hier ook duidelijk over eens bent, want meestal is dat niet het geval. Een bruidsfotograaf is meestal aanwezig vanaf het aankleden van de bruid tot het aansnijden van de taart en natuurlijk alles daar tussenin.

  Wat ook belangrijk is om te bespreken is het fotoboek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat wil je qua stijl, kleuren van de foto’s, bewerkingen, collages, aantal foto’s etc.? En hoe zit het met de bijbestellingen?

  Er zijn bruidsfotografen die de volledige fotobestanden aanleveren, maar de meeste professionele fotografen zullen dit niet doen. De kans bestaat dat professionele foto’s op een amateuristische manier worden afgedrukt, waardoor er kwaliteitsverlies optreedt.

 • Dit kost een bruidsfotograaf.

  Geld uitgeven aan een goede trouwfotograaf voor je bruiloft is het geld meer dan waard. Er gaat niets boven het terugkijken naar de foto’s en het herbeleven van jullie speciale dag. En bruidsfotografie is een van de grootste items op je huwelijksbegroting. Hoe uitgebreider en exclusiever, hoe duurder. Je bepaalt het helemaal zelf, maar reken op een bedrag tussen de 750 en 2500 euro.

 • Wil je meer weten over het adverteren op Trouwen in Veldhoven in de bruidsfotograaf categorie vul dan onderstaande formulier in

  [gravityform id="1" title="false" description="false"]

  Kijk voor meer info en prijzen van Trouwen in Veldhoven op de adverteren pagina. En zet je naam op de bruidsfotograaf pagina.

Scroll naar boven