Cosy Cakes

Cosy Cakes

Lief bruidspaar, 

Van harte gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk! Een spannende tijd is aangebroken, vol met leuke voorbereidingen. Het regelen van de bruidstaart is er daar één van. Ik heet jullie van harte welkom om samen jullie mooiste bruidstaart te ontwerpen tijdens een vrijblijvende proeverij.

Tijdens deze proefsessie bespreken we jullie wensen en laat ik zien en proeven wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunnen jullie altijd contact met me opnemen. Ik help jullie graag met jullie droom bruidstaart voor jullie droom bruiloft.

Bedankjes:

Hoe leuk is het om jullie gasten te verrassen met een trouwbedankje? Vlak voordat jullie vrienden en familie naar huis gaan, is het leuk om ze te bedanken voor hun aanwezigheid tijdens de bruiloft. Bij Cosy Cakes kun je lekkere en mooie bedankjes vinden. Van merengues tot lollies en van cupcakes tot chocolaatjes. Hapjes kunnen gepersonaliseerd worden met jullie naam, trouwdatum en bedankteksten. Neem gerust contact met me op dan vertel ik alles over de mogelijkheden van deze unieke trouwbedankjes.

Corina – Cosy Cakes

Scroll naar boven