Bommel Trouwvervoer

Bommel Trouwvervoer

Voor één dag rijden in een echte oldtimer? Of bent u op zoek naar een bijzonder vervoersmiddel? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Bommel Trouwvervoer verhuurt prachtige oldtimers om uw dag helemaal compleet te maken

  • De Volkswagen Kever Cabriolet uit 1972 staat voor u klaar om u de mooiste dag van uw leven te bezorgen. Op een mooie zomerse dag het dak eraf en jullie hebben echt een geweldige trouwauto.
  • Een meer voorkomende auto, maar daarom niet minder. In tegendeel, met onze zilvergrijze Rolls Royce Silver Shadow uit 1968 gooit u zeker hoge ogen.
  • U hoeft niet ver te reizen om in een romantische Engelse taxi te rijden, wat is mooier dan uw bruid ophalen in een Engelse taxi. Met deze Engelse taxi uit 1972 valt u gegarandeerd op. Wat deze auto uniek maakt is de kleur wit, de meeste Engelse taxi’s zijn namelijk zwart.
  • Deze Peugeot 201 uit 1929 is in perfecte staat, en is met zijn klassieke uitstraling zeer geschikt als trouwauto. Als u voor deze bijzondere dag in uw leven op zoek bent naar een bijzonder vervoersmiddel hoeft u niet verder te zoeken.
  • Onze Volkswagen bus T2  uit 1969 met haar crèmekleurige en witte details past bij elke bruiloft, en zal jullie trouwdag onvergetelijk maken.
  • De Ford Mustang uit 1966 is een Amerikaanse krachtpatser. Deze mooie donkergroene oldtimer is er voor iedereen die van stoer en opvallend houdt.

*GRATIS TROUWAUTO bij aankoop van € 1000,= of meer aan trouwringen bij Goudsmederij Bommel*

Adres

Pleintjes 44A
5501 EB Veldhoven
Scroll naar boven