Ilse Vroegh Trouwambtenaar

Ilse Vroegh Trouwambtenaar

Jullie trouwdag wordt HET evenement van jullie leven!
Het moet dan ook een ONVERGETELIJKE dag worden die volledig voldoet aan jullie wensen. Een ceremonie waar nog vaak met heel veel plezier aan wordt teruggedacht. Een ceremonie waarbij we gaan lachen en waarbij de tranen vloeien van geluk. Dat is waar ik voor sta! Ilse Vroegh Trouwambtenaar.

“Ieder bruidspaar is uniek, evenals de ceremonie. ‘Standaard’ komt niet in mijn woordenboek voor


Ik ben een zelfstandig trouwambtenaar. Dit betekent dat ik niet gebonden ben aan een gemeente en dus alle vrijheid heb om jullie op ieder moment, waar dan ook te trouwen. Er is heel veel mogelijk!

Hoe we jullie ceremonie ook invullen, als jullie op zoek zijn naar positiviteit, oprechtheid, vertrouwen en puurheid in jullie ceremonie, aangevuld met een goede dosis humor en romantiek, dan ben ik jullie trouwambtenaar! Jullie kunnen er op vertrouwen dat wij samen een persoonlijke ceremonie gaan neerzetten waar we de saamhorigheid en verbondenheid gaan voelen.

“Sociaal, vrolijk, open, enthousiast, oprecht, eerlijk, puur, een verbinder. Dat is wie ik ben“.

Mijn naam is Ilse Vroegh, ik ben 36 jaar, geboren in Eindhoven, getogen in Veldhoven en ik woon sinds kort samen met mijn lieve vriend en meest geweldige dochter in Leende.

Na ruim 16 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heb ik er voor gekozen om me alleen nog maar bezig te houden met waar het allemaal om draait in het leven: DE LIEFDE! Want niets is mooier dan dat! ALLES is liefde. Ik vind het dan ook fantastisch om de mooiste baan uit te oefenen die er bestaat! Voor jullie en met jullie. Prettig kennis te maken!

Ilse Vroegh Trouwambtenaar

Scroll naar boven