Trouwambtenaar / Babs Marije

Babs Marije

Een prachtige dag, een schitterende locatie, het mooie bruidspaar omringd door liefdevolle familie en vrienden. Het meest officiële moment, de ceremonie, moet daarbij onvergetelijk worden. Het is jullie dag en jullie bepalen hoe die eruitziet moet zien. Het is voor mij als trouwambtenaar een eer bij te mogen dragen aan jullie dag.

Ik ben Marije Notenboom, professioneel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Als trouwambtenaar is het een eer ‘en de kunst’ ervoor te zorgen dat de ceremonie onvergetelijk wordt. Uniek, warm en persoonlijk! Een blijvende herinnering aan het mooiste moment van de dag. Jullie dag…..!
Kennismaken?

Vaak hoor je dat de dag prachtig was, maar juist dat officiële stuk, de huwelijksceremonie zelf, teleurstellend. Te kort, te stijf, te onpersoonlijk of erger! Dat is jammer en helemaal niet nodig. Het is de kunst ervoor te zorgen dat de ceremonie persoonlijk wordt, een ceremonie waar jullie met plezier op terugkijken en die fijne herinnering nog lang kunnen delen met familie en vrienden.

Juist daarom bespreek ik als trouwambtenaar ruim voorafgaand aan de huwelijksdatum jullie wensen en kort voor de datum nog eens. Op het meest officiële moment mag immers niets aan het toeval worden overgelaten.

De bruidsbaren voor wie ik trouwambtenaar mag zijn kiezen voor hun eigen stijl: koninklijk op een van de prachtige kastelen of landgoederen in Nederland, romantisch op een Spaans of Italiaans strand of misschien wel klein en intiem thuis of in een mooie tuin. Dat maakt iedere bruiloft persoonlijk en uniek.

Over Babs Marije

Jarenlang was ik directeur-eigenaar van een private business school. In die tijd heb ik veel jonge mensen begeleid in hun professionele ontwikkeling en verliefd zien worden. Met plezier volgde ik hun carrière en hun persoonlijk pad. Het is deze jarenlange ervaring die mij maken tot de Babs die ik ben.

Mensen om mij heen vinden mij enthousiast, rijk aan humor, inlevend, open en betrokken. Bovendien heb ik uitgebreide ervaring in spreken in het openbaar. Het is altijd een persoonlijke wens van me geweest om ‘zodra ik meer tijd zou krijgen’ te mogen en te kunnen bijdragen als professioneel ambtenaar van de burgerlijke stand en in de voetsporen van mijn vader te treden die met plezier, passie en humor het ambt jarenlang uitoefende in het mooie Oirschot.

Adres

www.babs-marije.nl
Eindhoven
Scroll naar boven