In Shape afslank studio

In Shape afslank studio

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd is aangebroken. Er zal veel op jullie afkomen. Je wilt alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. Misschien wil je daarbij ook een paar kilo’s afvallen om je nog mooier en fijner in die fantastische jurk te voelen 🙂

In Shape Afslankstudio is een studio voor afslanken en figuurcorrectie specifiek afgestemd op de vrouw. Voor vrouwen van jong tot oud, die individueel en onder deskundige begeleiding op een snelle, maar gezonde manier willen afvallen.

Wij bieden een totaal pakket aan van beweging, voeding en begeleiding. Voor de bewegingsmethodes maken wij gebruik van de Powerfit infraroodcabine, Vacushaper en Vacumove die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. De Powerfit is speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones, de buik, billen en/of benen. In de verwarmde Powerfit infraroodcabine, voer je liggend oefeningen uit. De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak.

De Vacushaper en Vacumove zijn speciaal om af te slanken op het onderlichaam en cellulitis te bestrijden. Wil je juist op de benen en/of billen afvallen, dan is doorbloeding dé uitkomst. Een combinatie van vacuüm en een lichte looptraining zorgt voor een betere doorbloeding op de bekende probleemzones en vetverbranding.Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding, zowel de trainingen als in voeding. Een voedingsdeskundige weegt je wekelijks en spreekt de resultaten met je door. De voedingsadviezen zijn persoonlijk; afgestemd op jouw (lichamelijke) behoeftes en rekening houdend met jouw leef- en werksituatie. Wij zorgen dat een programma voor iedereen toepasbaar is in het dagelijkse leven. Wij zijn tevens je stok achter de deur. Je volgt dit programma niet alleen. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Afvallen doen we samen!

Kortom: op een gezonde manier snel het resultaat bereiken dat je graag wilt en leren hoe je op gewicht kunt blijven! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan.

Groetjes,

Virginia

Scroll naar boven