Goudsmederij Juwelier Bommel

Goudsmederij Juwelier Bommel

In samenwerking met Trouwen in Veldhoven

Op zoek naar Trouwringen? Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke dag hebt, en dat begint met het uitzoeken van de trouwringen.   Onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen wij alle tijd om op zoek te gaan naar de perfecte trouwringen.   Door de nieuwste technieken te combineren met oude ambacht, kunnen wij geheel naar wens een ring vervaardigen, dit betekent dat alle specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.   Naast onze eigen By Bommel collectie verkopen wij ook merken zoals: Aller Spanninga - Breuning - Cardillac - Collectie Duo - Collection Ruesch - Edeldesign - Gerstner - Heideman - Mathisse - Mokume MVH - Saint Maurice - Titan Factory - Vincent van Hees.   Graag willen wij jullie nog wijzen op een aantal bijzonderheden:  

  • De ringen worden gratis gegraveerd.
  • En als jullie voor meer dan € 1000,= aan trouwringen kopen, krijgen jullie op de trouwdag een GRATIS trouwauto van ons te leen. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.
  • In onze webshop vinden jullie een selectie van onze trouwringen collectie.
  Maar voor een belangrijke aankoop als deze, adviseren wij jullie om naar onze winkel te komen. Wij leveren namelijk graag maatwerk en stellen daarom persoonlijk contact voorop! Graag maken wij een afspraak om jullie onze trouwringen collectie te tonen. Een afspraak kan tijdens de openingstijden van onze winkel, of indien jullie dat wensen in de avonduren of koopzondag. Ook kunnen jullie natuurlijk vrijblijvend onze winkel binnenlopen!   Graag tot ziens bij Goudsmederij Bommel!

Scroll naar boven