Ladyline

Ladyline

Samen met Ladyline klaar voor jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen? Wat leuk! Je gaat een mooie jurk uitzoeken, wilt natuurlijk stralen op je mooiste dag. Maar, ben je nog niet helemaal tevreden over je figuur en gewicht? Kom dan eens langs bij Ladyline en laat je informeren over de mogelijkheden die wij voor jou hebben op het gebied van afvallen en (plaatselijk) afslanken.

Je wilt natuurlijk in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Gelukkig zijn met wie je bent, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden, mooiere benen wilt, strakker in je lijf wilt zitten of graag een stralende huid wilt, bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook en zeker op je bruiloft!

Jouw lichaam wordt weer strak en glad dankzij onze geavanceerde behandelingen. Cryolipolyse zorgt ervoor dat hinderlijke vetrolletjes verdwijnen. Afvallen op buik, benen en billen is hiervoor ideaal. En met de ontspannende Skin-Refresh-therapie krijgt je huid een echte opfrisser. Deze ozon-zuurstoftherapie geeft je huid haar originele gezonde teint en flexibiliteit weer terug. De behandeling laat je huid weer stralen en vermindert ook nog eens cellulite!

Heb je last van vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid? Dan zijn Bodywraps voor jou ideaal. In combinatie met Compressietherapie helpt dit ook tegen cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. 

Ook jij kunt weer energiek, slank, stralend en trots door het leven gaan
Onze coaches staan voor jou klaar met adviezen en een plan van aanpak waarmee jij weer regie krijgt op figuur, gewicht en hoe jij je voelt. Tijdens een adviesgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een lichaamsanalyse, cellulite check en uitgebreide meting van omvangsmaten. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van onze 9 behandelmethodes het beste aansluiten bij jou. Zo komen we op jouw persoonlijke afslankplan dat jou laat stralen op je bruiloft… en daarna! Je vindt Ladyline aan de Kromstraat 20 in Veldhoven-Dorp. Bel ons gerust op (040-7370254) voor meer informatie. Of ga naar onze website.

Scroll naar boven