De Gouden Leeuw

Gouden Leeuw

Trouwen in De Gouden Leeuw

De Gouden Leeuw in Vessem is een uitzonderlijke plek als trouwlocatie in Brabant waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen lenen zich bij uitstek voor de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een knalfeest als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook buiten getrouwd worden. Onze prachtige Brouwerijtuin staat dan geheel tot uw beschikking. Trouwt u in de winter dan kunnen we ook een mooie winter bruiloft verzorgen. Aldus een prachtige trouwfeest locatie.

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten in het restaurant of de serre, de Mouterij of bij mooi weer in onze Brouwerijtuin. Deze besloten ruimtes zijn zeer geschikt om in alle rust het huwelijksdiner te laten plaatsvinden. Van een BBQ, dinerbuffet, 3-gangen tot 6-gangen diner of een op maat gemaakt menu, alles is mogelijk. Geniet van de heerlijke gerechten welke onze chef-kok met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten met zorg voor u bereidt.

Wij kunnen uw trouwdag ook nog helemaal compleet maken door een overnachting in ons Beerze Hotel. Hier kunnen jullie jezelf tussentijds opfrissen en na de mooiste dag van jullie leven hoef je niet meer naar huis te rijden.

Wij nodigen u graag uit om onze trouwlocatie in regio Eindhoven/Veldhoven te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via onze contact button hiernaast.

Overnachten in De Gouden Leeuw

Sluit uw feest af met een heerlijke overnachting in de Suite in het aangrenzende Hotel.

Breng uw gehele dag door bij De Gouden Leeuw in Vessem, zonder tijdsdruk, heen en weer gerij en parkeerzorgen. Kortom, een zorgeloze dag. Het is voor ons een groot plezier om uw dag uit te breiden met een overnachting in ons hotel.

Het hotel beschikt over een suite, welke perfect is voor de bruidsparen of degene die van een wat luxere overnachting willen genieten. Daarnaast beschikken we nog over een mini suite en twee luxe kamers. Deze zijn allen geschikt voor 2 personen. Wij kunnen ’s ochtends naar wens een ontbijt of champagneontbijt verzorgen op een tijdstip naar keuze.

Feestlocatie De Gouden Leeuw

Verjaardagen, babyshowers, doopfeesten, communies, familiefeesten & diners en andere feesten in omgeving Eindhoven. Herberg De Gouden Leeuw is een unieke locatie voor uw feest, borrel of diner. Feesten is mogelijk in de gewelfde authentieke bierkelder geschikt van 60 tot 200 personen. Of in de Bottalerij Zaal geschikt van 60 tot 300 personen. Beide zalen zijn geschikt voor een DJ of muziek gezelschap. De Bottelarij Zaal beschikt tevens over een theater podium. Beide gelegenheden zijn tevens verbonden met onze schitterende binnentuin zodat u bij goed weer uw feest , receptie of borrel buiten kunt beginnen. Voor kleiner gezelschappen tot 70 personen kunt u ook nog gebruik maken van de Mouterij welke een eigen terras aangrenzend privé terras heeft.

Wij nodigen u graag uit om onze unieke feestlocatie in regio Eindhoven/Veldhoven te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via onze contact button hiernaast.

Scroll naar top